Εταιρικό Προφίλ

H VTech είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στη κατασκευή ηλεκτρονικών εκπαιδευτικών παιγνιδιών και προϊόντων βρεφικής και προσχολικής ηλικίας, καθώς επίσης και ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο ασύρματων τηλεφώνων τεχνολογίας DECT. Επιπλέον η εταιρία παρέχει υπηρεσίες κατασκευής προϊόντων για τρίτους. Ιδρύθηκε το 1976, με σκοπό την σχεδίαση, κατασκευή και προμήθεια καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων, φροντίζοντας η επίδραση αυτών των δραστηριοτήτων στο περιβάλλον να είναι οι ελάχιστες δυνατές.

Η έδρα μας βρίσκεται στην Ειδική Διοικητική Περιφέρεια του Χονγκ Κονγκ, ενώ το τελευταίας τεχνολογίας εργοστάσιο παραγωγής μας στην Κίνα. Η VTech αυτή τη στιγμή δραστηριοποιείται σε όλον τον κόσμο και απασχολεί περίπου 30.000 εργαζόμενους, συμπεριλαμβανομένων περίπου 1.500 εργαζομένων σε κέντρα έρευνας και ανάπτυξης R&D στον Καναδά, τη Γερμανία, το Χονγκ Κονγκ και την Κίνα. Το δίκτυο αυτό μας επιτρέπει να είμαστε πάντα ενήμεροι για τις τελευταίες τεχνολογίες και τάσεις της αγοράς σε όλο τον κόσμο, διατηρώντας παράλληλα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος παραγωγής.

Η VTech επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη (R&D) και λανσάρει πολλά νέα προϊόντα κάθε χρόνο. Εμπορευόμαστε τα προϊόντα μας, χρησιμοποιώντας το δυνατό όνομα μας και υποστηριζόμενοι από ένα εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο διανομής σε απευθείας σύνδεση με τα καταστήματα λιανικής.

Οι μετοχές της VTech Holdings Limited είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών του Hong Kong Limited.

Αξίες VTech
Καινοτομία
Είμαστε μια εταιρεία που βασίζεται στην τεχνολογία. Η καινοτομία στη σχεδίαση και τη λειτουργικότητα είναι βασικά στοιχεία της επιτυχίας μας.
Ποιότητα
Παράγουμε πάντα ποιοτικά προϊόντα πέρα από κάθε προσδοκία.
Αξία
Η αξία αποτελεί έναν τρόπο μέτρησης της απόδοσης. Είμαστε υπερήφανοι γιατί παρέχουμε προϊόντων υψηλής ποιότητας τα οποία αξίζουν την τιμή τους.
Αξιοπιστία
Η ασφάλεια και η ανθεκτικότητα είναι στοιχεία υψίστης σημασίας για την αξιοπιστία των προϊόντων VTech.
Πρακτικότητα
Πιστεύουμε περισσότερο στην ουσία παρά στα διαφημιστικά τρικ και διαπιστώνουμε ότι οι καταναλωτές, πιστεύουν το ίδιο. Αυτός είναι ο λόγος που φροντίζουμε, ώστε κάθε χαρακτηριστικό σε ένα προϊόν VTech να είναι στενά συνδεδεμένο με την πρακτικότητα και την λειτουργικότητά του.
Στυλ
Το στυλ και η διαφορετική σχεδίαση είναι συνώνυμα της VTech. Όλα τα προϊόντα μας αντανακλούν απλότητα που συμπληρώνει το περιβάλλον του χρήστη δημιουργώντας νέες τάσεις.
Ιστορία
Ανοίξαμε τη δεύτερη μονάδα παραγωγής μας στην ηπειρωτική Κίνα στην πόλη Liaobu, Dongguan της επαρχίας Guangdong.